Totalentreprenad Värmdö

Har du investerat i ett nytt boende som har sett sina bättre dagar och behöver en totalentreprenad Värmdö så föreslås du läsa vidare. Vill du ha ett nytt fräscht golv som privatperson går det precis lika bra som till fastighetsförvaltare, byggföretag och kommuner etc. Vill du behålla ditt gamla golv så kanske totalentreprenad Värmdö ska slipa det befintliga istället för att lägga pengar på ett nytt. Eftersom LMTA är totalentreprenad Värmdö så utför vi lika väl till och ombyggnader, kök och badrumsrenoveringar samt takbyten och måleriarbeten. Vi hyr till och med ut personal till andra byggföretag. Läs vidare om hur du ska tänka när du ska anlita ett seriöst byggföretag.

Därför bör du anlita totalentreprenad Värmdö

Oavsett vilket arbete du vill ha utfört när du ska anlita en totalentreprenad Värmdö så finns det en del saker att tänka på. Se till att din totalentreprenad Värmdö är auktoriserad för att utföra arbetet just du söker. Arbetar de enligt gängse bestämmelser och är de certifierade att utföra arbeten i exempelvis våtutrymmen? Lämnar de en offert där överenskommen kostnad gäller utan att det tillkommer oväntade överraskningar? Är de pålitliga så att byggstart gäller? Måste man ringa och jaga dem osv. Ja, listan kan göras längre än så. Lägger man pengar på att anlita totalentreprenad Värmdö ska sånt här vara självklart givetvis.

När du anlitar LMTA Entreprenad behöver du inte tänka på vare sig ovälkomna överraskningar eller att vi inte håller skrivna avtal. Däremot kommer vi gärna med välkomna överraskningar! Så bli inte förvånad om du skulle bli positivt överraskad över så väl slutresultat som professionella och trevliga hantverkare och projektledare. Kontakta oss redan idag och berätta hur dina tankar går kring ett kommande renoveringsprojekt så kommer vi gärna på ett kostnadsfritt besök och gör en offert som vi gemensamt tittar på. Har du inte klart för dig hur du vill att din renovering ska se ut kommer vi gärna med idéer kring både utformning och val av material. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser