Totalentreprenad Täby

Hur ser ert renoveringsbehov ut? Är det renovering på flera fronter med olika hantverkare? Vi på LMTA Entreprenad har helhetslösningar att erbjuda då vi är en totalentreprenad Täby med allt under ett och samma tak. Först och främst kan det vara klokt att fundera igenom vad det får kosta, hur ser just er budget ut för projektet? Det kan också vara bra att fundera igenom inom vilken tidsram som är rimligt, det kan vara svårt att bo i ett byggkaos en längre tid. Särskilt om man är en stor familj med små barn, då kan det vara viktigt att vara tydlig med det från början. När ni anlitar oss för er totalentreprenad Täby så kommer ni få ett fast pris samt en tidsplanering för projektet. Vi vet hur oerhört viktigt det är att hålla en överenskommelse och därför ser vi också till att det skrivs ett avtal på det som man kommit överens om. Detta är en trygghet för er som kund!

Totalentreprenad Täby, den intelligenta lösningen!

Då det är vanligt förekommande att det sker missförstånd samt stora brister i kommunikationen mellan olika företag när man ska göra mer omfattande renoveringar. Därför är det oerhört viktigt att redan innan man anlitar olika firmor istället lägga hela projektet hos en totalentreprenad Täby som sköter allt, full kontroll på varje liten detalj.

Ni har givetvis en och samma kontaktperson från start till mål eftersom ni säkert värdesätter den personliga kontakten. Vi kan garantera er en mycket kompetent projektledare som kommer att ge sitt yttersta för att er renovering ska bli precis så som ni önskat. Ni kommer inte att ångra en sekund att ni lägger hela ansvaret på oss under hela processen, självklart informerar vi er löpande om projektet om ni önskar annars är det bara att luta sig tillbaka medan vi gör jobbet. Vi är en totalentreprenad Täby att lita på!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser