Totalentreprenad Stockholm

Många gånger kan det bli trist att renovera sin fastighet då man ska krångla och mer eller mindre behöva agera som en sambandscentral mellan alla olika hantverkare, firmor och leverantörer av material. Vem har egentligen tid och energi för detta? Och vad kostar det att anlita olika företag till höger och vänster? Den mest genomtänkta lösningen är därför att från början välja en totalentreprenad Stockholm. Allt, precis allt under samma tak! Dessutom en och samma projektledare under hela projektets gång samt att denne och alla hantverkare endast arbetar på ert uppdrag och inte lämnar för andra jobb under tiden. Vi har med vår erfarenhet och rutin lärt oss att undvika alla störningsmoment och vet hur vi ska effektivisera arbetet. Planering är A och O och detta kan vi innan och utantill vid det här laget. Ett genomtänkt val är därför att anlita oss på LMTA Entreprenad för er kommande stora renovering, vi är en totalentreprenad Stockholm som lever upp till sitt goda rykte.

Totalentreprenad Stockholm, när ni vill ha den optimala lösningen

Vi säkrar ert projekt genom att skriva ett tryggt avtal som gäller för båda parter, det gör att ni vet att vi tar vårt uppdrag seriöst och utan dold agenda. Tyvärr finns det flera aktörer i branschen som arbetar med totalentreprenad Stockholm men som inte har tillräckligt kompetenta hantverkare eller så står de utan en stabil ekonomi i sitt företag. Då kan det dessvärre bli en mycket kostsam historia för dig som kund. När ni anlitar oss för ert renoveringsprojekt så betalar ni er faktura efter att det gjorts en slutbesiktning av arbetet samt att ni som kund godkänt slutresultatet. Vårt mål och strävan ligger alltid i ett fullgott arbete som håller högsta klass på såväl utförande som material. Kontakta oss redan idag för totalentreprenad Stockholm så kan vi sätta igång att räkna på en gratis offert samt en tidsplanering för att genomföra era önskemål!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser