Totalentreprenad Solna

Har ni köpt ett hus som är ett omfattande renoveringsprojekt? Och nu vet ni inte i vilken ände ni ska börja med allt som skall göras. Nästan så att ni ångrar ert husköp?

Lugn i stormen nu, vänd er till oss på LMTA Entreprenad direkt så hjälper vi er med helhetslösningar som är smarta och kostnadseffektiva.

Vi är alltså en totalentreprenad Solna som har samlat all kompetens i samma företag.

El, VVS, måleri snickare samt installation av kök och vitvaror, allt ni kan vara i behov av.  

Om ni väljer att anlita oss för ni en samordnare som leder arbetet med full kontroll och struktur, det gör att ni slipper krångel med att behöva kontakta en rad olika firmor.

Vi tar hand om hela renoveringsprocessen från början till slut. Är det så att ni även skulle vilja ha vägledning när det gäller planeringsstadiet så har vi även spetskompetensen för det, vi är den mest kompletta totalentreprenad Solna. Vi är skickliga på att hitta möjligheter i de projekt vi går in i, vi värnar om våra kunder och vill att ni ska jubla när vi har rott bygget i hamn.

Totalentreprenad Solna, vi sköter om hela processen!

Låt oss räkna på det ni vill ha gjort, vi ger ett fast pris som aldrig drar iväg med konstiga tillägg och dolda avgifter. Vi är en seriös firma med ett gott rykte, det vill vi fortsätta med.

Om ni godtar vår offert tecknas ett avtal som ger en trygghet för båda parter. Varför ska ni då välja oss för er totalentreprenad Solna? Svaret är enkelt, vi kommer att leverera ett slutresultat som gör er mer än nöjda och ni erhåller generösa garantier på utfört arbete.

Vad sägs om 5 års garanti och 10 års ansvarstagande? Detta kan vi erbjuda då vi har världens bästa hantverkare som utför arbetet prickfritt. Då har man råd att vara generös som totalentreprenad Solna!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser