Totalentreprenad Nacka

Söker du en byggherre och totalentreprenad Nacka så har du kommit en bra bit på vägen. När man vill och behöver anlita en totalentreprenad Nacka och söker rätt spetskompetens vars affärsidé är att eftersträva 100 procent kundnöjdhet tror vi att vi kan erbjuda just detta plus mycket annat. Behöver du golvläggning eller slipning av golv eller någon annan form av bygghjälp så är det totalentreprenad Nacka du vänder dig till.

Det kan vara det mindre projektet likaväl som den stora, mer omfattande ombyggnationen. Det kan vara alltifrån målerier, köks och badrumsrenoveringar till takbyte. Oavsett vilket så är det din totalentreprenad Nacka som utför arbetet åt dig.

Vi erbjuder t o m personaluthyrning inom byggbranschen till det företag som behöver hjälp med sitt projekt och det bästa där är att du som företagare inte behöver tacka nej till förfrågningar. Vad får du som kund när du anlitar oss? Läs vidare så berättar vi.

Totalentreprenad Nacka, alla experter samlade under samma tak

Det finns flera anledningar till att anlita din totalentreprenad Nacka. Hur många gånger har du själv fått berättat för dig att hantverkarna inte dyker upp, slutpriset inte var enligt överenskommelse, missnöjdhet med resultatet osv. Vi erkänner, byggbranschen har inte alltid haft det bästa ryktet. Som totalentreprenad Nacka vill vi ändra på det och vi har kommit en bra bit på vägen och framgången är att vi dels lämnar generösa garantier men också har utarbetat en helhetslösning från början till slut där vårat yttersta mål ständigt är att kunden alltid ska bli positivt överraskad och gärna vill anlita oss fler gånger. Vi är noga med att hålla det vi bestämt tillsammans med er, göra ett professionellt arbete och alltid motsvara kundens förväntningar. Som totalentreprenad Nacka vill vi ha ett gott samvete och vi har faktiskt börjat vända på branschens ibland negativa rykte. Låt oss visa det för dig också, varmt välkommen du också!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser