Totalentreprenad Lidingö

Kanske är er fastighet i ett stort behov av renovering på flera håll eller så kanske ni precis har köpt ert drömhus som behöver en omfattande upprustning? Vare sig det är det ett nybygge eller renovering så är det mest optimala sättet för er att anlita ett företag som har totalentreprenad Lidingö. Då spar ni oceaner av tid och pengar eftersom en och samma firma gör hela jobbet åt er samt räknar ut en sammanlagd slutkostnad åt er.

Vad innebär en totalentreprenad Lidingö mer konkret? Vi på LMTA Entreprenad arbetar som så att när ni tar kontakt med oss så ställer vi frågor, lyssnar på vad exakt ni vill ha gjort samt kommer och kollar på plats så att vi får en helhetsbild. Sedan när vi har en mer gripbar uppfattning om vad ert projekt kan komma och kosta så kan vi räkna på en rimlig offert. Beslutar ni er för att gå vidare med oss så kan vi rulla igång ert spännande projekt. Ni förses med en kvalificerad projektledare som tar sig an ert uppdrag som om det vore ens eget. Projektledaren finns med er under hela färden och kommer att hålla alla bollar i luften åt er. Ni behöver inte tänka på någonting, bara njuta av det fantastiska slutresultatet.

Totalentreprenad Lidingö, den effektiva helhetslösningen!

Den absolut perfekta och mest optimala helhetslösningen när det handlar om totalentreprenad Lidingö kan vi på LMTA Entreprenad ge er. Våra hantverkare utför alltid arbetet fackmannamässigt samt enligt gällande branschregler. Tryggare och säkrare än så kan det inte bli. Särskilt eftersom vi lämnar en givmild garanti och ett fast pris med avtal så att inget missförstånd uppkommer. Kan det bli bättre än så när det är dags för att leja någon för att ombesörja er totalentreprenad Lidingö? Nej, vi tänkte väl det. Vi kommer att engagera oss och ge er den bästa helhetslösningen.

Varmt välkommen till oss!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser