Totalentreprenad Bromma

Har du aldrig hört talas om vad en totalentreprenad Bromma är och vill ha svar på detta så ska du läsa vidare. En totalentreprenad Bromma inom byggbranschen utför och erbjuder sina kunder alltifrån golvläggning till måleriarbeten samt kök och badrumsrenoveringar. Ja, vill man anlita oss för om och tillbyggnad så har vi rätt hantverkare och kompetens även för det också givetvis. Låt oss lite närmare bena ut vad vi faktiskt utför som din totalentreprenad Bromma.

Under många år har LMTA Entreprenad gjort tusentals jobb för privatpersoner likaväl som till myndigheter, kommuner och fastighetsägare. Längtar du efter att få det där lyxiga köket som du sett i kataloger för inredning? Ja, låt oss sätta igång tänker vi! Behöver du omfattande måleriarbeten så gör LMTA Entreprenad det också självklart. Läs vidare om vad du kan förvänta dig när du anlitar ett seriöst företag.

Totalentreprenad Bromma står för kvalitét och garantier

Som kund vill man givetvis få ut så mycket som möjligt av att anlita en totalentreprenad Bromma. Vi förstår det och det gäller både slutresultat och valuta för den insats man gör rent ekonomiskt. Börjar vi med kvalitéten på det arbetet vi utför så börjar det alltid med att kunden får en projektledare som kontakt. Projektledaren följer arbetet från start till mål och som har en fortlöpande 3stegs besiktning över arbetet. Här rättas eventuella fel till och kraven är extremt höga. Tittar vi på kostnaden vill inte totalentreprenad Bromma att du betalar förrän du och besiktningsmannen är helt överens om att allt inom skrivet avtal är uppfyllt till fullo. Här nöjer sig dock inte din totalentreprenad Bromma utan vill ge dig frikostiga garantier efter utfört arbete. Detta och mycket annat vill vi gärna berätta om. Så kontakta oss redan idag så ser vi tillsammans fram emot att ta oss an ditt nästa drömprojekt. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser