Takläggare Värmdö

Ibland kommer ångesten krypandes. Man har gått i flera år och våndats för att det varit dags länge att byta tak. Man vet inte hur det ser ut under takpannorna och man är orolig över om taket klarar sig en vinter till. Det fina i kråksången är att det då finns takläggare Värmdö som gör det åt dig. Då börjar man istället oroa sig över priset. Visst, man kanske hellre skulle vilja lägga pengarna på något mer värdefullt. Då ska du veta att du inte kunde ha mer fel. Det är en oerhört bra investering att kontakta en takläggare Värmdö för att byta taket.

Vi är säkert överens om att du hellre inte vill råka ut för fukt och vattenskador på grund av att taket inte håller tätt eller har den kvalité som krävs för att du ska slippa ovälkomna överraskningar. När du anlitar en pålitlig takläggare Värmdö finns det dessutom fler fördelar. Läs vidare om fördelar och garantier du ges som kund.

Takläggare Värmdö, en kostnadseffektiv lösning

Även om taket inte läckt in det sista året så är inte det alltid en garanti för att det är friskt. Ett tak ligger på plats under decennier och utsätts år efter år för stora påfrestningar av vatten, vind och snö. Vissa som anlitat oss som takläggare Värmdö har gjort det i elfte timmen eller så pass sent att renoveringen blivit långt mycket mer omfattande än om man bytt sitt tak några år tidigare. Dels blir kostnaden onödigt mycket dyrare och så tar arbetet längre tid då vi fått byta även isolering och innerväggar. Var klok och gör inte samma misstag du också. Kontaktar du oss så berättar vi mer om vilka garantier vi ger vid takbyte, lämnar en offert och kommer med idéer om hur vi som din takläggare Värmdö ser på material och utformning av ditt tak. Som takläggare Värmdö nöjer vi oss inte med det nästa bästa utan strävar alltid efter att våra kunder ska bli utomordentligt nöjda. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser