Takläggare Uppsala

Lika viktigt som ett långvarigt slutresultat av ett takbyte kan vara så är det inte oviktigt att utseendet också blir till stor belåtenhet. Ett tak ska stå pall för snö, vind, sol och regn under många herrans år. Därför är det viktigt att det är oerhört skickliga takläggare Uppsala som tar sig an uppgiften med att ombesörja takrenoveringen hos er. När det handlar om aktuella takmaterial och det estetiska så är det oerhört bra om även företaget har den kunskapen och ”blicken” för det. Vill ni anlita takläggare Uppsala som har just det som vi precis beskrevs så vill vi tro att vi på LMTA Entreprenad är rätt företag för er.

Vi utför alltifrån kompletta takomläggningar till takrenoveringar, både till företag och privatpersoner. Vi har fullt fokus på just ert uppdrag och ni behöver inte var orolig att arbetet stannar av för att våra hantverkare åker på andra jobb som kommer emellan.

Vi tar hand om allt. rivning, bortforsling och återvinning av det gamla byggmaterialet. Eftersom vi är en totalentreprenad så tar vi all spetskompetens som kan behövas, snickare, plåtslagare, byggställningar och det gör att vi alltid kan ge våra kunder ett mycket rimligt pris.

Vill ni anlita takläggare Stockholm med goda referenser?

Vad händer då när ni kontaktar oss för att få veta vad det kommer att kosta osv. Ni kan antingen höra av er till oss via telefon eller mail. Därefter kan vi ta in den information vi kan tänkas behöva så att vi kan erbjuda er ett rättvist och rimligt kostnadsförslag.

Hos oss får ni ett fast pris där vi kan garantera er att det inte dyker upp några dolda avgifter, eller tillägg som vi inte haft i vår överenskommelse.

Ni tilldelas en projektledare som har hand om just ert uppdrag, som ser till att kommunikationen fungerar utmärkt mellan er som kund samt våra takläggare Uppsala. Detta är skönt för dig som kund för då slipper ni krångla med olika kontakter och missförstånd. Hos oss kan ni förvänta er det bästa när ni behöver anlita takläggare Stockholm.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser