Takläggare Täby

Letar ni efter en takläggare Täby som jobbar effektivt utan att tumma på kvalitén på utfört arbete? Bra, då har vi löst det problemet åt er. Vi har några av de mest kunniga och engagerade hantverkarna i vår bransch, detta gör att vi har ett gott rykte och mycket nöjda kunder sedan tidigare. Att lägga tak är en konstform i sig och det kräver exakthet och noggrannhet av våra takläggare Täby. Vi tar ett fullständigt ansvar att hela processen gällande takrenoveringen eller takbytet går problemfritt och smidigt. Vi utför kvalitativa takläggningar året om och vi tar oss an både små som stora takprojekt.

Vi vet att byta tak på sin fastighet är ett stort projekt förmodligen ett av de största som ni gör som husägare. Låt inte det skrämma er utan låt proffsen göra jobbet åt dig. Ni får också kompletta och gynnsamma garantier samt alltid ett fast pris så att inte ni behöver vara oroliga för slutfakturan.

Takläggare Täby? Anlita våra skickliga hantverkare för jobbet

När ni erhåller en kostnadsfri offert från oss så förbinder ni inte er till någonting, tveka inte utan kontakta oss redan idag för ett rimligt prisförslag. Ger ni oss förtroendet att ombesörja takbytet hos er så kan vi börja att planera mer i detalj och sedan starta igång arbetet. Projektledare som har hand ert takbyte vet exakt i vilken ordning allt ska ske och har ständig uppföljning med våra takläggare Täby. Vi använder oss av kvalitetssäkra material så att ert nya tak håller under en lång tid tidperiod framöver. Att veta vilket tak som är bäst lämpat för just er fastighet är inte så lätt att veta om man inte har kunskapen för det. Låt våra experter på tak gå igenom och se vilket material som kan bli mest optimalt hos er. Vi har takläggare Täby med den rätta kompetensen och erfarenheten.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser