Takläggare Stockholm

Är taket i akut behov av ett komplett takbyte eller någon annan typ av renovering?

Då har ni kommit helt rätt! I alla fall om ni söker smarta och genomtänkta helhetslösningar med de mest kunniga takläggare Stockholm. Att byta taket på huset ger fastigheten ett bibehållet värde samt ett långt livsvärde. Ett tak är det primära skyddet mot yttre faktorer som snö, vind, regn, sol och kyla. Därför är det oerhört angeläget att se om sitt tak och dess funktion. Ett måste helt enkelt!

När man åtgärdar fel på ett tak eller rent av byter tak gäller det att vända sig till en takläggare Stockholm som utför det enligt branschregler och högsta kompetens.

Detta för att säkerställa att processen är korrekt utförd. De hantverkare som är på plats hos er för att utföra takrenoveringen arbetar endast hos er och har aldrig parallella uppdrag.

Få tag i rätt takläggare Stockholm från början

Vi är oerhört måna om våra kunder och lämnar därför 5 års garanti, med det menas att vi åtgärdar fel om de uppstår inom de första 5 åren. Sedan erbjuder vi våra kunder 10 års ansvarsåtagande. Det innebär att om det skulle visa sig efter fem år att det uppkommer ett fel som vi har åsamkat så ordnar vi det utan problem. Med andra ord så är ni i mycket trygga händer när ni vänder er till oss. Söker ni takläggare Stockholm som garanterar er ett smidigt och professionellt arbete så löser vi detta på bästa sätt åt er. Det som är signifikativt för oss är trovärdighet, kompetens och högsta kvalité på slutfört arbete, stort som litet uppdrag!

När ni kontaktar oss för en gratis offert så kan vi ge er ett rättvist och rimligt kostnadsförslag. När ni sedan godkänt offerten så sätter vi genast igång med takrenoveringen. Vi är er främsta takläggare Stockholm, varmt välkommen till oss!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser