Takläggare Solna

Om ni letar efter takläggare Solna som besitter bred kompetens och erfarenhet så kan vi ha lösning som skulle kunna passa er perfekt. Det är nämligen som så att vi på LMTA Entreprenad är en totalentreprenad som har helhetslösningar när det kommer till takrenovering, underhåll samt omfattande takomläggningar. Tack vare att vi har välutbildade hantverkare som verkligen kan sitt område gör att vi har massvis med goda referenser och belåtna kunder sedan tidigare uppdrag. För oss är det den bästa och ärligaste reklamen.

Brukar ni se över taket då och då? Inte alla som gör det trots att det faktiskt är det viktigaste på huset, vårt tak. Tyvärr är det oftast när man har märkt av något problem med taket som man börjar få lite smått panik eftersom man inte riktigt har koll på i vilket skick det faktiskt är i. Låt våra takläggare Solna komma och göra en grundlig bedömning om ni är osäker, därefter kan vi ge förslag på åtgärder och ge ett rimligt kostnadsförslag. Det behöver inte alls vara så omfattande som ni först befarat och om det visar sig att det kommer att behövas ett komplett takbyte så är det en oerhört viktig investering att göra.

Hitta rätt takläggare Solna med bred kunskap

Man säger att takpannor har en ungefärlig livslängd på ca 30 år medan plåt har en lite längre ålder. Papptak har inte mer än ca 15 – 20 år i levnadslängd så det här med takmaterial skiljer sig markant. Prata gärna med våra takläggare Solna angående för och nackdelar med val av material och vad som bäst lämpar sig på just er fastighet och läge.

Anlitar ni takläggare Solna genom oss så kommer ni märka att det är mycket kompetenta hantverkare och att rutinen finns. Vi arbetar aldrig parallellt med andra projekt utan vi lägger allt engagemang på att färdigställa ert tak innan vi går vidare till nästa uppdrag.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser