Takläggare Lidingö

Vi på LMTA Entreprenad vet verkligen hur viktigt och ibland brådskande det kan vara att byta eller renovera ett tak på en fastighet. När ett tak är mer eller mindre kasserat så är det hög tid att anlita en takläggare Lidingö. Problemet när man väntar för länge med att se över sitt tak ordentligt blir att det kan få stora konsekvenser på sikt. Det kan bli väldigt kostsamt, omfattande och ta lång tid att återställa. Låt det inte gå så längt utan se till att omgående få någon som kan kolla hur det är ställt med ert tak och därefter få en rimlig offert på det som behöver åtgärdas. Därefter kan det komma takläggare Lidingö med rätt kunskap för just ert behovsområde. En fördel med att ni vänder er till oss är att vi är en totalentreprenad och det innebär att vi har olika slags hantverkare i vårt företag. Så oavsett om det behövs plåtslagare, snickare eller annan spetskompetens så löser vi det på ett optimalt sätt. Vi projekterar, bygger och säkerställer ert tak enligt konstens alla regler.

Takläggare Lidingö med kunskap & rutin!

Hur går det då till när ni vill anlita våra takläggare Lidingö?

Antingen kan ni kontakta oss via telefon eller mail för ett första samtal. Vi informerar om allt som avser kostnadsförslag, garantier och avtal och inte minst så svarar vi på alla frågor som ni kan tänkas ha gällande takrenovering samt byte av tak. Vårt mål är att alltid ge våra kunder det bästa, i form av de skickligaste hantverkarna. Det gör att arbetet blir korrekt utfört och därför vi kan lämna generösa garantier till er: Vi håller oss uppdaterade i branschen och håller alltid en rimlig prisbild. På tal om pris, hos oss får ni ett garanterat fast pris så att ni kan vara lugna och trygga även i kostnadsdelen. Kontakta oss när ni vill att de mest kompletta takläggare Lidingö ska göra jobbet!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser