Takläggare Järfälla

Söker du en takläggare Järfälla har du kommit till rätt ställe och en bra bit på väg för att få ditt gamla utbytt mot ett nytt fräscht och hållbart tak, som dessutom kommer göra skillnad på fler än ett sätt. Att byta tak är kanske, med kostnaden det medför, ändå inte så tokigt i längden.

Genom att en takläggare Järfälla fixar taket åt dig så kommer du definitivt undvika ovälkomna överraskningar under en hel livstid. Man brukar säga att taket är det viktigaste på ett hus, är taket bra så är det också ett bra hus. Ja, det är kanske inte riktigt hela sanningen men vänder man på det och säger att om taket är dåligt så är huset dåligt, tills man anlitar en takläggare Järfälla och gör något åt det vill säga. Läs vidare så ska vi försöka reda ut vad du bör tänka på när det är dags att byta taket på huset.

Därför bör du söka en takläggare Järfälla

Som alla vet bör man som husägare regelbundet se över husets kondition. Är det inte ventilation så är det rör eller målning som ska ses över. Eller så är det att se till att taket är intakt, med vad allt det innebär. Ibland behöver bara själva taket med takpannor eller plåt bytas eller så måste man se över läkt och yttertak med fuktdukar etc. Vissa saker kan man göra själv men andra saker behöver man emellanåt anlita en erfaren takläggare Järfälla till. När du kontaktar och anlitar en takläggare Järfälla och närmare bestämt LMTA Entreprenad så garanteras du ett hundra procentigt arbete och att ditt tak kommer hålla tätt för många år framöver. Utöver att det kommer se väldigt bra ut när det är klart så lämnar takläggare Järfälla 5 års garanti på att alla fel åtgärdas utan ifrågasättande. Dessutom erbjuder vi 10 års ansvarsåtagande vilket gör att vi självklart löser eventuella problem som påvisas. Fast vi ser hellre till att ditt tak blir bra från början. Varmt välkommen att kontakta oss!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser