Takläggare Bromma

Har du sett grannarna anlita sin takläggare Bromma och själv börjat fundera på om det skulle kunna vara något för dig också så är det faktiskt en bra idé. Idag har takläggare Bromma mer än någonsin att göra när det gäller takbyten. Att man ser om övriga huset ser vi inte som något konstigt alls. Däremot har just hustaket blivit eftersatt och bortglömt många gånger. Då ska man vara tacksam om man inte fått några ovälkomna överraskningar, för när ett tak förlorar sin funktion blir det ofta en kostsam och jobbig historia. När du anlitar din takläggare Bromma ser de till att taket blir bytt efter konstens alla regler och använder alltid de bästa materialen, alltifrån hållbarhet till den väldesignade takpannan. Idag händer det väldigt mycket inom byggbranschen i övrigt men när det gäller tak har det hänt extra mycket. Trender kommer och går, material byts ut och arkitektur moderniseras. Allt detta kommer din takläggare berätta mer om. Läs också vidare kring det ekonomiska.

En ekonomisk affär att anlita takläggare Bromma

Många anser nog att det är en tråkig och kostsam affär att anlita en takläggare Bromma för att byta ut sitt tak. Visst kostar det att byta tak, precis som allt annat men det kanske inte är riktigt så illa som man kan tro. Till att börja med har du rätt att använda ROT-avdrag för arbetskostnaden. Dessutom kan men se det så att det kommer bli en långt mycket dyrare historia om man inte anlitar en takläggare Bromma. Det kommer man ofta på den dagen man känner fuktskador på innerväggar och dylikt. När fukten väl har ”slagit rot” sprider den sig snabbt och möglar. Det vill man undvika till varje pris och det blir både tidsödande och ofta krångligt när man ska få ut försäkringspengar för olyckan, om det ens täcker för just den skadan. Kontaktar du oss så berättar din takläggare Bromma även om vilka garantier du får med ett väl utfört arbete och åren efter det. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser