Köksrenovering Uppsala

Många gånger så är det med blandade känslor man går in i en omfattande köksrenovering Uppsala. Det är ett gediget projekt och en stor investering att planera för. Det är roligt att gå och kolla på kök men sedan så börjar det kanske hopa sig med alla beslut, att hitta rätt hantverkare samt att ha en plan för hur projektet ska löpa på. Här tar det stopp för många och man kanske lägger ner innan man ens har kommit igång.

Vi på LMTA Entreprenad är en helhetslösning för er kommande köksrenovering Uppsala.

Från första kontakten kommer ni känna att ni är i trygga händer. Vi är en seriös totalentreprenad med god ekonomi, välutbildade hantverkare och oerhört kunniga projektledare. Vi tänker på allt som annars är lätt att glömma eller att man inte har kunskapen på allt som innefattar en renovering av denna dignitet. Man kan inte nog poängtera hur viktigt det är att välja ett seriöst företag med goda referenser som man släpper in i sitt hem för att säkerställa er kösrenovering så att alla garantier och försäkringar är i sin ordning.                                                                                     

Bästa lösningen när det avser köksrenovering Uppsala

Nu är det dags att ringa eller maila oss för att ta ert första steg mot att äntligen komma närmre att få ert fina och välplanerade kök. Då kan vi ställa rätt sorts frågor till er och få ett helhetsgrepp om era behov samt önskningar gällande er köksrenovering Uppsala.

Då kan vi ge er ett fast pris på vad det kommer att kosta allt som allt. Inga dolda avgifter eller tillägg som smyger sig på. Givetvis så ger vi er en gratis offert!

Vill ni ha hjälp att få flera förslag på hur man kan få till det med planlösning osv så har vi all den kunskapen under vårt tak. Den projektledare som är med er under hela renoveringens gång kommer att vara helt hängiven just er köksrenovering Uppsala tills slutbesiktningen är utförd.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser