Köksrenovering Täby

Skulle det i allra högsta grad vara välbehövligt med en köksrenovering Täby hemma hos er? Ni är inte ensamma om det, man hör ofta att folk nämner att de borde ta tag i den stora köksrenoveringen hemma. Vi tror att många drar sig för att byta kök eftersom de knappt vet vart man ska börja någonstans. Då är det en utmärkt och god idé att kontakta oss på LMTA Entreprenad, då vi är en totalentreprenad som kan ta hand om hela projektet åt er. Vi får boka ett möte där vi kan få en tydlig bild om vad ni har för behov, hur ser planlösningen ut i ert befintliga kök osv. Det är viktigt för oss att få en helhetsuppfattning om era behov och önskningar. Vi kan hjälpa er från planeringsstadiet till installation av ert nya kök samt slutbesiktning där vi tillsammans går igenom hela er köksrenovering Täby så att ni känner er tillfreds och nöjda när vi sedan lämnar er.

Vi strävar alltid efter att det ska gå smidigt och friktionsfritt när vi renoverar ett kök, skulle det dyka upp ett problem så löser projektledaren det. Ni som kund behöver inte lägga någon som helst energi på problemlösning. Vi har rutin och kunnandet för att finna lösningar och förbättra saker under resans gång om det skulle inträffa någonting.

Behov av en köksrenovering Täby?

Hos oss får ni en personlig kontakt och projektledare som ni alltid kan lita på finns där för ert projekt och ingen annans. Vårt fokus är på er! Vi har gedigen erfarenhet av den här typen av projekt och därför kan vi skräddarsy er köksrenovering Täby in i minsta detalj. Köket är husets hjärta och vi vill att ni ska älska ert kök i många år framöver.

Att förvärva ett nytt kök måste inte kosta skjortan om ni inte har budgeten för det, det går att göra smarta och prisvärda val i er köksrenovering Täby så kan ni få ert fantastiska kök så småningom.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser