Köksrenovering Stockholm

Drömmer ni om att få det där exceptionella köket som är skräddarsytt utefter era specifika önskemål?

Vi kan hjälpa er att förverkliga detta på ett genomtänkt och kvalitativt sätt. En köksrenovering Stockholm kan se ut på många olika sätt. Allt ifrån att det ska totalrenoveras med helt nytt kök till att man behåller gamla stommar och endast byter ut luckorna. Vissa byter kakel, bänkskivor och vitvaror. Berätta för oss vad ni önskar att göra så räknar vi på det och erbjuder er en kostnadsfri offert.

Oss kan ni anlita för hela processen, alltifrån rivning till slutbesiktning. Ibland kan det vara så att man önskar ta hand om vissa bitar av renoveringen själv och det går givetvis utmärkt. När vi tar hand om er köksrenovering Stockholm så erbjuder vi en och samma projektledare under hela resans gång och vårt mål är att alltid ha en tydlig kommunikation med kunden för att minimera missförstånd. Vi vet hur mycket det är att tänka på inför en stundande renovering och ser därför till att i lugn och ro gå igenom detta med er så att ni känner er trygga i processen. Vi har stenkoll på alla detaljer, här lämnas inget åt slumpen!

Smart & prisvärd köksrenovering Stockholm

Slipp onödigt krångel med olika firmor och hantverkare, att anlita en totalentreprenad från början när det avser köksrenovering Stockholm är det klokaste ni kan göra. Det kommer ni tjäna både tid och pengar på. Vår filosofi är att det ska vara roligt och glädjefyllt med er köksrenovering Stockholm. Köket är hemmets hjärta och vi lägger ner ett stort engagemang, gedigen kunskap och stor rutin i alla våra köksprojekt. Vi är med er, från idé till ett fulländat slutresultat. Kontakta oss redan idag så kan vi börja med att hjälpa er med en rimlig offert och tidsplan sen så är det bara att skrida till verket för att förvandla era visioner till realitet.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser