Köksrenovering Solna

Många som har gjort om sitt kök och som själv varit samordnare för hela projektet brukar säga att de aldrig mer ska utsätt sig för det igen. Dessutom kan de lägga till att det fortfarande inte är helt slutfört trots att det var något år sedan köksrenovering Solna påbörjades. Det kan saknas någon taklist och liknande små detaljer som fått stå tillbaka.

Därför kan det vara mycket klokt och genomtänkt att lägga ut hela köksrenoveringen Solna på en totalentreprenad. Då får ni ägna er åt de roliga besluten som val av utseendet på kök och urval av material istället. Lämna resten åt oss på LMTA Entreprenad och vi kan garantera er att när vi slutför projektet med en gemensam besiktning så kommer ni vara mer än nöjd. Dessutom så kommer inget vara halvfärdigt eller bortglömt. Allt kommer att vara på plats samt perfekt utfört.

Ni kommer att ha en och samma projektledare under hela processen, som hela tiden engagerar sig och ser till att er köksrenovering Solna flyter på smidigt. Uppstår det några problem så löser vi dem omedelbart och ni behöver inte lägga ett uns energi och tid på det. Vi tar hand om alla momenten samt kommunikationen mellan samtliga inblandade hantverkare.

Köksrenovering Solna, vi lämnar inget åt slumpen

När vi pratas vid första tillfället så får ni ”måla upp en bild” för oss så vi får ett grepp om vad det är ni önskar. Sedan när vi har mer kött på benen kan vi räkna på en offert och erbjuda ert vårt kostnadsplan. Om ni godtar den och vi är helt överens så skriver vi ett avtal för att trygga affären. Och efter det kan vi sätta bollen i rullning för att ge er ert drömkök. Första steget i er köksrenovering Solna är taget och ni kan snart njuta av ert fräscha uppdaterade kök som ni har längtat efter. Grattis!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser