Köksrenovering Lidingö

När man står inför en köksrenovering Lidingö så kan det vara svårt att se framför sig exakt hur man kan få till den bästa planlösningen. Och det är många beslut som skall fattas när det gäller alla detaljer i köket. Till en början kan det kännas kul och spännande men med tiden när alla val skall göras så kan det också kännas övermäktigt med allt hängandes på sina axlar. Lugn, anlita oss på LMTA Entreprenad för all vägledning ni kan tänkas behöva. Det är mycket som kan påverka kostnaden för er köksrenovering Lidingö, alltifrån byggmaterial, vitvaror, val av bänkskivor samt materialval av köksinredningen.

Vi som har koll på alla leverantörer och material kan verkligen ge er bra råd som kan visa sig bli viktiga på sikt.

Ett nytt fräscht kök ska hänga med under en lång tidsperiod och är en stor ekonomisk satsning. Säkerställ därför er investering genom att leja rätt firma från start! Eftersom vi är en totalentreprenad så har vi helhetslösningar och expertkunskap inom varje specifikt område. Och ni behöver inte lägga någon som helst energi och tid på att samordna projektet samt leta efter bra kompetens. Den projektledare och de hantverkare som arbetar hos er har inga andra parallella uppdrag som kommer att gå ut över er renovering. Vår ambition är alltid att allt ska löpa på så smidigt och okomplicerat som det bara kan vid den här typen av projekt.

Köksrenovering Lidingö? Vänd er till rätt firma direkt

Ni kan börja med att tänka igenom i stora drag vilka förutsättningar som finns för ert kök. Och naturligtvis hur er budget ser ut för er köksrenovering Lidingö.

Det som sker när ni har fått berätta för oss om hur era önskemål ser ut så kan vi ge er en genomtänkt och rimlig offert. Bestämmer ni er efter samtal med oss att godkänna vårt kostnadsförslag så kommer ni få en fantastiskt engagerad projektledare för er köksrenovering Lidingö.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser