Köksrenovering Bromma

Det finns flera lika tillvägagångssätt när man är på väg att börja renovera ett kök. Ibland kan det vara så att man behåller stommarna och våra snickare kan byta luckor och göra mindre förändringar i planlösningen. Till lösningar där man river ut precis allt, tar bort en vägg och sätter in ett helt nytt kök. Det spelar ingen roll om det är den mindre köksrenoveringen Bromma eller om det är en helrenovering där man blåser ut rubbet och bygger nytt. Vi tar oss an uppgiften med samma engagemang och kunskap hos våra hantverkare oavsett.

Då vi är en totalentreprenad så löper er köksrenovering Bromma på hur smidigt och okomplicerat som helst. Målare, snickare, rörmokare, golvläggare, elektriker och plattsättare kommer att gå omlott och då blir arbetet oerhört effektivt. Projektledaren som tilldelats er köksrenovering Bromma kommer att se till allt flyter på och löser problem som skulle kunna uppkomma. Nu ska ni äntligen få ert kök som ni gått och längtat efter så länge. Utan att ni behöver ligga sömnlös om nätterna eller agera som en sambandscentral mellan olika hantverkare hela dagarna. Vi har den optimala helhetslösningen åt er!

Köksrenovering Bromma? Ni är i trygga händer hos oss!

Vi kan ge er flera löften när ni väljer att anlita oss för er köksrenovering Bromma. Ett löfte är att ni inte kommer att bli besvikna den dagen vi står inför slutbesiktningen. Sedan finns ett löfte till och det är att vi jobbar med fasta priser, vi kan garantera er att det inte tillkommer några extra kostnader utöver den offert som vi kommit överens om.

Givetvis så skrivs det avtal så att ni även har det på pränt när det avser er köksrenovering Bromma. Vi har med åren byggt upp ett stort förtroende och got rykte och det kommer vi alltid sträva efter att behålla. Vi kan inte nog poängtera hur angeläget det är med ett företag som kan säkerställa att arbetet utförs enligt de branschregler som finns. Kvalité på arbete tummar vi aldrig på!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser