Golvläggare Värmdö

Behöver du komma i kontakt med en golvläggare Värmdö för att få ett golv lagt? Ja, då vet vi var du lämpligast vänder dig. Först vill vi bara berätta att du kanske inte behöver byta golvet utan endast behöver slipa det. Det där bestämmer du givetvis själv. Fast det är heller inte ovanligt att man både ändrar sig och blir lycklig över att det faktiskt går att renovera ett gammalt golv till högklassigt golv genom att anlita rätt golvläggare Värmdö. Så, redan nu har vi sparat pengar åt dig som du säkert vill lägga på andra saker, kanske rent av ett målarbete eller annan form av renovering i hemmet. Golvläggare Värmdö eller rättare sagt LMTA Entreprenad arbetar och utför renoveringar av privata bostäder likaväl som till kommuner, fastighetsförvaltare etc. Behöver du göra en om eller tillbyggnad, byta tak eller renovera kök och badrum så går det precis lika bra som att anlita oss för att renovera dina golv.

Golvläggare Värmdö med rätt kompetens

När du anlitar golvläggare Värmdö ska du givetvis kunna lita på att slutresultatet gärna blir över förväntan. Du kommer också få tips och idéer om hur man ska tänka kring golv beroende på i vilket rum det ska läggas. Ett golv ligger i regel på plats i decennier men där är det också viktigt att tänka på hur mycket det kommer utsättas för belastning. I ett kök exempelvis är det viktigt att golvet är mer slitstarkt än i ett kontor. I en hall utsätts ofta golv för grus och småsten och då måste man anpassa golvets kvalitét därefter.

När du anlitar golvläggare Värmdö ser vi till att ställa rätt frågor kring ditt golv, allt för att golvet ska hålla i ännu några decennier. Du får också skötselråd så golvet håller samma högklassiga standard år efter år. Kontakta golvläggare Värmdö redan idag så lovar vi att ta oss an ditt nästa projekt som att det vore vårt eget. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser