Golvläggare Uppsala

Att renovera ett golv eller lägga in ett helt nytt golv kan verka krångligt och tidskrävande. Man behöver kunskap, rätts sorts verktyg och framför allt tiden samt intresset för att utföra det själv. Därför kan det vara ett genomtänkt beslut att vända sig till en skicklig golvläggare Uppsala och ta reda på vad det skulle komma att kosta. På LMTA Entreprenad arbetar vi alltid med fasta priser och ett tryggt avtal så att ni vet att vi kommer att slutföra det vi har påbörjat och inga tillägg på priset under resans gång.

Det finns en mängd olika material att välja på när man ska byta ett golv. Det finns både för och nackdelar med val av material och här kan vi gärna komma med goda råd och tips om ni är osäkra. När man kostat på ett nytt golv så vill man kunna räkna med att det ska hålla över en lång tid framöver. Man bör även ta i beaktande i vilket typ av rum som det avser, till exempel hur slitstarkt det behöver vara. Sedan är det viktigt att ni som kund får rätt sorts råd om hur ni ska ta hand om golvet på bästa sätt för att det ska hålla år efter år.

Golvläggare Uppsala som kan sin sak

Oavsett vilket val av golv det blir så har vi all kunskap i vårt företag då vi har hantverkare med olika spetskompetenser. Inget uppdrag är för litet, stort eller svårt för oss! Vi är utan tvekan en seriös aktör med mycket skickliga golvläggare Uppsala. Vi har arbetet hårt och klokt för att erhålla det goda rykte vi har i branschen och det ser vi till att vara rädda om.

Tveka inte, ta en kontakt med oss redan idag för att få en gratis offert och en tidsplan för ert kommande golvbyte eller renovering. Anlita rätt golvläggare Uppsala och ni får fantastiska resultat!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser