Golvläggare Täby

Vill ni komma i kontakt med en golvläggare Täby som gör ett riktigt bra jobb? Som kan ge er ett fast pris, komma i tid samt är noggrann och kunnig? Då är ni varmt välkomna till oss på LMTA Entreprenad, ett inarbetat företag med gott rykte som vi värnar varmt om.

Vi är en totalentreprenad och med det menas bland annat att vi har all kompetens samlat under samma tak, så våra golvläggare Täby kan lägga alla typer av golv. Det kan vara plast, textil, linoleum, trä och även slipning av golv samt andra golvunderhåll.

Vi kan ombesörja gamla vackra golv och vi behärskar nyare varianter som klickgolv samt parkett. Många gånger när man som konsument ska välja ett golv kanske man mest kollar på det estetiska och inte lägger alltför stor vikt vid det praktiska. Det kan vara viktigt att be om hjälp när man ska välja golv, det är ändå en gaska stor investering som man vill ska hålla för en viss tid framåt. Ett snyggt golv kan verkligen sätta en prägel på ett rum, vara en snygg detalj samtidigt som det är hållbart.

Låt oss bli er golvläggare Täby

LMTA entreprenad har golvläggare Täby att räkna med, alltid uppdaterade inom branschen och suveräna på sitt hantverk. Förmedla för oss vilket slutresultat ni förväntar er så kan vi räkna på en offert och om vi är överens så drar vi igång ert golvprojekt inom kort om så önskas. Många gånger tror man att ett nytt golv ska kosta en mindre förmögenhet men det har givetvis mycket med materialval att göra.

För själva arbetskostnaden går det utmärkt att nyttja ROT-avdraget om ni har möjlighet till det. Det gör en hel del på slutfakturan, om detta kan vi berätta mer om när vi har kontakt. Våra golvläggare Täby arbetar med totallösningar så inget uppdrag är för svårt eller krångligt för oss. Hjärtligt välkomna till oss!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser