Golvläggare Stockholm

Letar ni efter en skicklig, noggrann och effektiv golvläggare Stockholm?

Då kan ni sluta söka nu, ni hittar några av de bästa i branschen hos oss på LMTA Entreprenad.

Detta har vi många tidigare kunder som kan vittna om så därför törs vi sticka ut hakan och säga så som det är. Oavsett vilket material, underlag eller yta av golv så löser vi detta på bästa sätt och alltid med en tydlig plan samt ett fast pris till våra kunder. Vi är ett ledande företag med stabil ekonomi och tydlig kommunikation till våra kunder. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller om ni har ett företag, vi tar oss an stora som små projekt. Vi har alltså golvlösningar till en mycket stor och bred kundkrets.

Gedigen kompetens hos våra golvläggare Stockholm är vårt framgångsrika koncept. Efter många år i branschen så förstår vi er när ni beskriver era behov och specifika önskemål. För att ge er som kund ett förtroende på lång sikt för oss så lämnar vi generösa garantier på utfört arbete. Vad sägs om 5 års garanti och hela 10 års ansvarsåtagande? Vad det innebär i praktiken berättar vi gärna mer ingående om när vi pratas vid. En del information kan ni även läsa er till på vår hemsida.

Här finner ni högklassiga golvläggare Stockholm

Oavsett om det är ett befintligt golv som skall slipas eller om det gäller golvläggning vid ett nybygge så har vi den rätta kunskapen i vårt företag. Våra golvläggare Stockholm har bred kompetens med rutin från många olika slags projekt. Fråga oss vad det kommer att kosta att få det som ni har tänkt så ger vi er en gratis offert med ett fast pris.

Det upprättas ett avtal mellan både parter så att ni vet att vi kommer att slutföra projektet samt att det ingår garantier och en ytterst noggrann besiktning där ni ska känna er helt nöjda med slutresultatet. Våra golvläggare Stockholm utför arbetet korrekt utefter era önskemål.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser