Golvläggare Solna

Är ni i behov av ett nytt fint golv där hemma? Eller är det dags att slipa och underhålla det fina golvet som ni redan har?

Att lägga in nya golv i fastigheten höjer värdet på hemmet samt att det ger ett rejält lyft åt rummet. Oavsett vilket träslag eller golvtyp ni har tänkt er så löser våra golvläggare Solna på det på bästa sätt. Vi är en totalentreprenad, det innebär att vi har all samlad kompetens under ett och samma tak. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag, inget jobb är för litet eller för stort för oss!

Våra golvläggare Solna har en stor yrkesstolthet, vilket gör att de aldrig lämnar någonting åt slumpen eller lämnar ett arbete halvdant utfört. Det finns inte i deras värld. Det allra viktigaste för oss är att ni som kund är nöjd. Vi utför snygga, säkra och prisvärda golvläggningar. Be oss om en gratis offert redan idag!

Vilket typ av golv är det som ni funderar på? Bör det vara slitstarkt eller är det i rum där inte golvet utsätts för så mycket belastning och slitage? Vad får det kosta, hur ser er budget ut? Idag har golven utvecklats massor och vi delar gärna med oss av tips och råd gällande materialval inför ert kommande golvbyte.

Golvläggare Solna, vi har kunden i fokus!

Vi på LMTA Entreprenad har som mål att alltid göra klart våra projekt på utsatt tid som bestämts. Det ska vara högkvalitativa arbeten som ni som kund ska vara mycket nöjda med när vi står vid slutresultatet. Våra golvläggare Solna är välutbildade med bred erfarenhet av olika material och underlag. Vi har alltid ett idel öra gentemot våra kunder och vi vill vara flexibla inför önskemål och krav. Då våra golvläggare Solna har en mycket hög kvalitetsnivå samt serviceklass så har vi byggt upp ett stort förtroende hos våra kunder.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser