Golvläggare Lidingö

Söker ni efter ljus och lykta efter en riktigt kompetent golvläggare Lidingö som är oerhört noggrann och erfaren? Vi förstår helt och hållet när man är kräsen och är noggrann vem som kommer och ska utföra arbetet hos er. Vi på LMTA Entreprenad tycker att det rent av är bra att ni som kund är nogräknade och lite petiga. Därför ser vi till att vi alltid har rätt person på rätt plats. Våra hantverkare har olika specialområden och spetskompetenser, det är suveränt då vi alltid kan ge kunden vad den vill ha. Vi har ett gediget och brett utbud på högkvalitativa arbetsinsatser. Vårt motto är att kunden alltid ska vara förträffligt nöjda med vårt arbete och bemötande.

Vare sig om ni endast behöver hjälp med att slipa och fräscha upp slitna golv eller om det innebär att riva upp gamla golv och lägga in nytt golv så har vi golvläggare Lidingö för det. Inget uppdrag är för litet eller stort, vi lägger ner vår själ och expertis i varje projekt. Vi kan även hjälpa er att ta presentera olika golvmaterial om ni är osäker på vad ni ska välja. Likaså allt som avser golvvärme och vilka lösningar som är mest optimala för vilken typ av rum det är samt vilket ändamål det har.

Golvläggare för den kräsne och medvetna kunden!

Skönt, nu behöver ni inte jaga efter den perfekte golvläggare Lidingö längre. Vi har presenterat oss och vi ger er gärna en kostnadsfri offert samt en tidsplanering för projektet när ni kontaktar oss. För oss är det en självklarhet att vara lyhörd när ni som kund beskriver era önskemål hur ni vill att slutresultatet ska se ut. Vi vill att ni ska uppleva att det var en ren fröjd att anlita oss och våra golvläggare Lidingö levde upp till sitt goda rykte. Vårt mål är att hela tiden leverera världsklass utförande till våra kunder och då rekommenderar ni oss vidare. Det bästa man kan ha som företag är goda referenser på tidigare arbeten, detta värderar vi högt.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser