Golvläggare Järfälla

Går ni i renoveringstankar och tänker fräscha upp hemmet? Va kul, grattis! Då söker ni eventuellt en golvläggare Järfälla för att ni känner att ni behöver göra något åt golven som det inte har gjorts någonting åt sen lägenheten eller huset byggdes. Ja, det behöver för all del inte bara vara som privatperson man söker en golvläggare Järfälla utan även som myndighet, kommun och fastighetsägare etc. Oavsett vilket så känner du säkert att du vill ha ut så mycket som möjligt av den som utför arbetet och vad får jag då för pengarna är en väsentlig och befogad fråga att ställa sig. När kan de börja, hur lång tid kommer det att ta och inte minst undrar man över vad det kommer att kosta. Andra frågor som är relevanta att ställa sig är om och vilka garantier som ges efter utfört arbete. Ja, frågorna är många och om du läser vidare så kommer vi räta ut alla frågetecken för den som behöver anlita en pålitlig golvläggare Järfälla.

Smidigt, enkelt och klokt att anlita Golvläggare Järfälla

När du bestämt dig för att anlita en golvläggare Järfälla föreslår vi att du väljer ett säkert kort, en golvläggare Järfälla som går att lita på och som har bra referenser. LMTA Entreprenad är en totalentreprenad som utför de flesta arbeten inom byggbranschen, däribland golv. Din sak blir egentligen bara att fundera på om du vill ha golvet slipat så det blir som nytt eller om du vill byta ut befintligt golv.

Din golvläggare Järfälla kommer gärna med tips och råd om hur du kan välja mellan olika typer av golv, beroende på i vilket utrymme golvet ska läggas. I ett kök och hall är det exempelvis viktigt att man tittar mer på funktion än i ett kontor där golvet inte behöver vara lika stryktåligt. Kontakta oss gärna redan idag så berättar vi mer om skötselråd och inte minst om hur vi tar oss an ditt projekt och vilka garantier vi ger efter utfört arbete. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser