Byta tak Uppsala

Det här med takbyte är något man kan gå och gruva sig för under en längre tid. Man vet att det kommer att kosta en hel del och att det krävs att man tar in rätt hantverkare för uppdraget. Att byta tak Uppsala behöver inte alls medföra någon som helst oro eller ångest. Anlita oss på LMTA Entreprenad så kommer vi ge er ett garanterat fast pris, kunniga och utbildade hantverkare med spetskompetens inom takläggning. Ni kommer att sova gott på nätterna för att ni vet att ni har en hängiven projektledare som besitter allt kunnande för just erat projekt. Ofta så hör man kanske av grannar eller bekanta om vad deras takbyte kostade men egentligen är det ganska ointressant då varje tak är unikt med underlag och tidigare material osv. Det är flera faktorer som spelar in. Därför är det viktigaste för er att ta en egen kontakt med oss och få en kostnadsfri offert som är skräddarsydd för er. Ni förbinder er inte till något när ni endast har bett om en offert.

Så vänta inte för länge om ni vet att ert tak börjar bli uttjänt, det kan bli oerhört kostsamt om det börjar regna in eller om det inte håller värmen. Det kan kännas som en stor investering men ack så angeläget! Taket är verkligen husets viktigaste del och det ska hålla under flera decennier.

Dags att byta tak Uppsala inom en snar framtid?

När ni står inför att faktiskt byta tak Uppsala så kan ni givetvis nyttja ROT-avdraget på arbetskostnaden. Mer om hur det fungerar kan vi informera om när vi talas vid.

Eftersom det hela tiden kommer nya och bättre material så gäller det att vända sig till en firma som har koll på det senaste och bästa lösningarna. Det kan gälla såväl underlaget som takpannor eller annat. Att byta tak Uppsala ska vara enkelt samt till en rimlig kostnad enligt oss, vi säkerställer ert takbyte och vi har oerhört generösa garantier på utfört arbete.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser