Byta tak Täby

Sjunger taket på fastigheten på sista versen? Då kan vi ge er rådet att ganska omgående kolla upp exakt vad som ska göras och vad kostnaden blir. Här kan vi på LMTA Entreprenad vara vägen till ert nya tak. Vare sig ni är en privatperson som vill byta tak Täby på exempelvis ett litet fritidshus eller om ni är en bostadsrättsförening eller företag som vill ha takomläggning av det större slaget så har vi helhetslösningar då vi är en totalentreprenad med samlad kompetens hos våra olika hantverkare. Vi hanterar alla typer av takmaterial, plåtslageri samt tätskiktsarbeten. Det har aldrig varit enklare att byta tak Täby. Vi har kunskapen och vet därför hur viktigt det är med ett gediget underarbete om det ska bli ett korrekt utfört takbyte som är enligt branschregler så att garantier och försäkringar gäller vid eventuell skada i framtiden. Är ni helt enkelt osäker på om ert tak är uttjänt helt och hållet eller om det räcka med en takrenovering? Vi kan se till att det utförs en ordentlig genomgång av ert tak för att fastställa vad som behövs göras.

Är det aktuellt att byta tak Täby inom en snar framtid?

Våra suveräna takläggare på LMTA entreprenad står till förfogande när det nu är dags för ert kommande takbyte. När ni tar en kontakt med oss och förklarar vad ni vill ha utfört så kan vi sedan räkna på offert, det är kostnadsfritt och ni binder er inte till något. Sedan får ni ta ställning om ni vill anlita oss för att byta tak Täby eller inte.

Vi är oerhört måna om våra kunder och vill alltid vara lyhörda för era önskemål och krav gällande att byta tak Täby. Är ni belåtna och mycket nöjda av det arbetet vi har utfört kan vi vara tillfreds, annars försöker vi alltid att finna en lösning som lämnar både parter nöjda. En tillfredsställd kund är bästa marknadsföringen och i vår bransch är det oerhört mycket värt att hela tiden få goda referenser.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser