Byta tak Stockholm

Står ni inför att byta tak Stockholm där ni känner oro för att hitta en bra firma som tar sig an uppgiften på ett bra sätt. Funderingar kring kostnader och oseriösa hantverkare har man hört mycket om så det är inte för inte som oron smyger sig på.

Som sagt, det finns en hel del klåpare och lurendrejare i byggbranschen. Tyvärr så kan det ställa till sig för de som är duktiga och uppriktiga. Hur ska man då tänka när man ska byta tak Stockholm? Vilka kriterier bör man ta i beaktning? Först och främst, välj ett företag som kan lämna seriösa referenser. Då får ni ett litet kvitto på hur företaget har utfört tidigare arbeten. Sedan är det viktigt att företaget kan lämna garantier på det projekt som ni anlitat dem för. Att avtal skrivs samt att ni får ett fast pris på ert takbyte, då kan ni vara säkra på att det inte kommer en faktura som ni blir missnöjda med. Något som man också kan tänka på är att ett företag som har en stabil ekonomi är ett säkert kort. Det finns vissa företag som har gått i konkurs mitt i ett pågående projekt och då står man där och allting stannar av och man får börja om. Något som kan bli både dyrt och tidskrävande.

Är det hög tid att byta tak Stockholm?

Med åren så har det naturligtvis utvecklats när det avser takmaterial och därför är det bra att vända sig till ett företag som har stenkoll på branschen. När det är dags att byta tak Stockholm är det viktigt att underlaget blir enastående bra och säkert för väder och vind. När man sedan kikar på det estetiska och utseendet på byggnaden så spelar det också en stor roll för fastighetens karaktär. Här kan vi på LMTA Entreprenad med vår rutin och kunskap vägleda er rätt när det nu är dags att byta tak Stockholm.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser