Byta tak Solna

Det är taket på vårt hus som ska stå emot det mesta av yttre faktorer som väder och vind. Starkt solljus, hårda vindar, snö, regn och kyla. Många lägger mycket tid och pengar på fasaden på huset, målar om med jämna mellanrum. Varför inte då lägga mycket mer omsorg på taket egentligen. Det kan vara en bra idé att i alla fall se till att underhålla sitt tak då och då. Belöningen blir då att det håller längre och blir förmodligen inte lika stor kostnad den dagen då man behöver byta tak Solna.

I vilket skick skulle ni säga att ert tak är i? Nja, det är faktiskt många som inte riktigt vet i vilken kondition taket är i för tillfället. Här kan det vara läge att låta någon sakkunnig göra en koll för att se vad som eventuellt skulle behöva åtgärdas omgående. Blir det aktuellt med att byta tak Solna så kan vi på LMTA Entreprenad erbjuda totallösningar som avser omläggning av nytt tak. Väljer ni oss för er takbyte så är ni i mycket trygga händer samt med full garanti på arbetet.

Byta tak Solna? Välj omsorgsfullt rätt takläggare!

Ni som kund ska självklart inte betala för mer än vad ni behöver, ni vet väl om att ni får använda ROT-avdraget på arbetskostnaden? När det blir dags att byta tak Solna så gör ni er själv en stor tjänst om ni anlitar en seriös firma från början. Annars kan det bli en trist och kostsam historia. Och ju tidigare ni gör slag i saken att kontrollera ert tak för att få grepp om takets tillstånd och status desto bättre är det. Hitta de bästa takläggarna hos oss på LMTA Entreprenad för att utföra ett felfritt jobb med att byta tak Solna hos er. Ni kommer inte att ångra er, vi säkerställer ert tak för lång tid framöver.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser