Byta tak Nacka

Åh nej, dags att byta tak Nacka tänker du. Det kommer bli en dyrbar historia! Fast ta ytterligare en funderare. Om det verkligen är dags att överge det gamla taket för att det har tjänat sina dagar så kommer det bli en långt mycket kostsammare historia att låta det ligga kvar. Att byta tak Nacka handlar såklart inte alltid endast om att byta själva takpannorna. De kan vara i ganska bra kondition, men hur underlaget ser ut med läkt och fuktspärrar är också högst relevanta frågor. Många har blivit överraskade över att de fått fuktskador bara för att just pannorna ser fina ut. Därför är det bra och kostnadseffektivt att ta sig en titt på taket emellanåt, det kan spara tusen och åter tusental kronor i längden. Så att byta tak Nacka kan faktiskt bli en lönsam historia i slutändan. Läs mer om dagens taktrender etc.

Byta tak Nacka med bra kvalitét och nya trender

Val av material när du ska byta tak Nacka har under årens lopp kommit att ändrats i takt med att arkitektur och trender har kommit, blivit gamla och återuppstått. Förr tittade man endast på hållbarhet och funktion när det var dags att byta tak Nacka. Idag tänker man att man vill förena detta med utseende, där det ena inte behöver utesluta det andra.

När du nyttjar ett företag får du för all del inte dra av för materialet men du kan med fördel använda ROT-avdraget för själva arbetet. Det löser ditt företag åt dig. Kontaktar du oss redan idag så gör vi en offert. Dessutom kommer vi kostnadsfritt hem till dig för att titta närmare på taket, kommer med idéer och förslag på material etc. Det ska kännas bra att byta tak Nacka. Vi ser till att du blir så nöjd som man kan förvänta sig vid ett projekt som detta. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser