Byta tak Lidingö

En del investerar i sitt tak i god tid och har underhållit det väl genom åren. Sedan finns det många som vi ser som väntar in i det längsta med att ta tag i takprojektet. Det bottnar nog dels i att man är lite orolig inför kostnaden samt att man inte vet vem man ska leja för att byta tak Lidingö. Vad sägs då om att låta oss på LMTA Entreprenad räkna på ert takbyte och ge er en gratis offert med ett fast pris? Vi har den yttersta kompetensen för att säkerställa att ert tak blir fackmannamässigt bytt, samt den senaste kunskapen angående bättre och säkrare takmaterial som finns på marknaden. Vi är duktiga på tak och har många goda referenser som vittnar om detta. Fördelen när ni anlitar oss är att vi har helhetslösningar då vi är en totalentreprenad. Så om det är plåtslagare med spetskompetens ni behöver för att byta tal Lidingö så har vi det i vårat arbetsteam och även skickliga snickare som kan jobba parallellt med plåtslagare. Vi hittar alltid effektiva och prisvärda lösningar när det kommer till att byta tak Lidingö.

Läge för att byta tak Lidingö?

Det kan också vara så att man är fundersam i vilket skick taket egentligen är i, om det är ett omfattande takbyte eller om räcker med att utföra en takrenovering av det befintliga taket. Anlita oss då för att göra en grundlig och noggrann koll, ja kalla det besiktning av ert tak. Så ni bestämt om det verkligen är dags att byta tak Lidingö.

Vi lämnar fullständiga och generösa garantier på våra utföra arbeten, det kan vi göra eftersom våra hantverkare är välutbildade och skickliga. Innan vi kickar igång med att byta tak Lidingö så ser vi alltid till att inspektera underlaget omsorgsfullt så att vi har full kontroll på att det blir bra hela vägen.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser