Byta tak Bromma

Allt fler bestämmer sig idag för att byta tak Bromma. Det kan i och för sig finnas flera anledningar till det men en anledning är att man som husägare blivit allt mer medveten och tar hand om sitt hus på ett bättre sätt än man gjorde förr många gånger. Tyvärr väntade man förr i tiden tills olycka redan varit framme och fick lägga ut stora summor på något man kunnat undvika. Idag är man mer förutseende och tänker att byta tak Bromma faktiskt är fråga om att ta stort ansvar över ekonomin och vem gynnar det mest, om inte en själv.

LMTA Entreprenad som är en totalentreprenad inom byggbranschen är ett väl anlitat företag som är professionella när det gäller att byta tak Bromma. Under många år har kunder anlitat dem för olika typer av byggjobb och faktiskt gett dem förtroendet till nästa projekt inom renovering i hemmet. Fast nu var det att byta tak Bromma vi pratade om. Läs vidare om vad LMTA Entreprenad erbjuder kunder som anlitar dem.

Byta tak Bromma med frikostiga garantier

LMTA Entreprenad erbjuder inte bara sina kunder att byta tak Bromma. Man vill även att kunden ska känna sig trygg många år efter att man har anlitat företaget. Därför har man tagit fram en ”garanti & trygghet” när man ska byta tak Bromma. Denna garanti innebär en 5 års garant, det vill säga att under de första 5 åren åtgärdas fel utan ifrågasättande. 10 års ansvarsåtagande, som man också erbjuder, innebär att efter 5 år löser LMTA problem som uppstår om det visar sig att hantverkarna gjort fel. Som kund betalar man fast pris och betalar inte förrän besiktningsman och kund godkänt arbetet. Kontaktar man LMTA som kund för en offert så erbjuds man självklart ett kostnadsfritt hembesök. LMTA berättar såklart gärna mer om sina garantier och andra skäl till varför man bör anlita företaget för att byta tak Bromma. Så, varmt välkommen du också!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser