Badrumsrenovering Uppsala

Känner ni varje gång när ni går in i badrummet att det verkligen är dags för en badrumsrenovering Uppsala. Samtidigt så kanske man drar sig lite för att sätta igång ett sådant projekt eftersom det är en hel del att ta i beaktande när det har med våtrum att göra. Var klok och anlita en firma som LMTA Entreprenad där vi har all samlad kunskap och erfarenhet under samma tak. Det kommer att spara er massor av tid, energi och pengar. Självklart kan ni skräddarsy ert projekt, det kan vara så att det finns vissa delar som ni känner själva att ni vill och klarar av att göra. Det vi kan säkerställa när vi utför arbetet är att det blir enligt rådande branschregler och standarder.

Då kan ni också vara helt garanterade att försäkringar och garantier gäller om olyckan skulle vara framme i ett badrum.

Låt inte rädslan ta över att projektet känns för stort eller att ni är osäker vad det kommer att kosta. Vid er första kontakt med oss så får ni berätta om just era önskemål om det perfekta badrummet. När vi har fått en tydlig bild av vad exakt som ska göras så kan vi ge er ett fast pris och en rimlig tidsplan för er badrumsrenovering Uppsala.

Låt oss ta hand om er badrumsrenovering Uppsala

Vid er badrumsrenovering Uppsala så blir ni tilldelad en engagerad och kunnig projektledare som ansvarar för hela projektet. Smidigare än så kan det inte bli för det gör att ni inte behöver ha kontakt till höger och vänster med alla inblandade hantverkare osv. Vår projektledare har alltid en tydlig kommunikation med samtliga inblandade för att minimera missförstånd. Självklart så ger vi er en kostnadsfri offert och vi kan lämna flera referenser på tidigare utförda badrumsrenoveringar. Ni kommer genast att lägga märke till att vi är ett av de mest seriösa och välrenommerade företagen i vår bransch. Här är ni i trygga och kompetenta händer.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser