Badrumsrenovering Täby

Står badrumsrenoveringen för dörren? Ja, det är det en hel del beslut som skall fattas och få koll på vad som gäller när man renoverar ett våtrum. Om ni anlitar oss för er badrumsrenovering Täby så behöver ni inte ägna en tanke åt godkända ytskikt osv gällande våtrum. Då tar vi hand om precis allt så att när ert badrum står klart så är det godkänt enligt alla branschregler och standarder så att garanti och försäkring gäller i framtiden. Vi gör allt ifrån grovjobbet till finliret i renoveringen.

Det är en oerhört angenäm känsla att kliva in i ett alldeles nyrenoverat fräsch badrum. Berätta för oss om era krav på det nya badrummet samt specifika önskemål för er badrumsrenovering Täby. Vi är mycket lyhörda och kommer naturligtvis göra allt för att ni ska bli mer än nöjda över slutresultatet. Har man ett lite mindre badrum så kan det vara lite krångligt att få till det med planlösningen men det här är vårt område och vi kan snabbt se hur man får ut det bästa av den ytan som finns att jobba med. Det går att måttanpassa och specialbeställa material och produkter så att det passar perfekt hemma hos er. Vårt mål är dessutom att hålla en vettig prisbild och ser till att hela tiden hålla oss uppdaterade inom branschen.

Badrumsrenovering Täby, när ni vill ha hög kvalité på utförandet

Vi kan ta er badrumsrenovering Täby till en helt ny nivå, vi kan branschen innan och utan så vi har full koll på material och produkter. Låt oss ta hand om allt från plattsättare, elektriker, målare, snickare och planering. Ofta brister det i kommunikation mellan olika hantverkare och företag och det är enormt tidsförödande då arbetet ofta stannar av.

Då tar det onödigt lång tid och allt blir krångligt då man inte kan använda sitt badrum under tiden. Detta sker aldrig om ni anlitar oss som har en totalentreprenad, det är en enorm fördel! Vi har spetskompetensen och det rätta engagemanget för att lyckas med er badrumsrenovering Täby.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser