Badrumsrenovering Stockholm

Söker ni ett företag som kan ge er rätt sorts vägledning, stor kompetens samt kreativitet när det avser badrumsrenovering Stockholm?

Vi garanterar er att ni får allt detta och lite till. Med det menar vi att ni kommer få en stor dos av engagerade och hängivna hantverkare. Lägg därtill en projektledare som tar sig an ert projekt på bästa sätt.

Först och främst är det viktigt att vi får en tydlig bild av det ni har önskemål om gällande er badrumsrenovering. Hur ser era visioner och behovsområden ut när det kommer till ert framtida badrum? Vad finns det för budget att ta i hänsyn till? Valen är många när man börjar fundera på badrumsrenovering Stockholm och det kan kännas stressande.

Lugn, här har vi rutin och kännedom om branschen. Vi kan guida er gällande materialval och smarta lösningar.

I ett badrum är det oerhört viktigt att det uppfyller branschråd och rätt sorts utförande så att samtliga garantier och försäkringar gäller om det skulle uppstå något fel. Just vid våtrum är det en klok idé att ta in kunniga och erfarna hantverkare som har koll på alla regler som gäller.

Badrumsrenovering Stockholm, vi utför totallösningar!

Nu är det dags att ta reda på vad det skulle kosta att genomföra den där efterlängtade badrumsrenovering Stockholm som ni länge gått och funderat på. Maila eller ring oss så kan vi erbjuda er en gratis offert. När vi har kommit överens gällande kostnadsförslaget så kan vi genast gå vidare. Nu har vi satt igång första steget mot ert nya fräscha badrum.

Vi hjälper er med allt från planeringsstadiet till slutbesiktning, ni är i säkra och trygga händer hos oss på LMTA Entreprenad. Vi har många års erfarenhet av badrumsrenovering Stockholm och v,i brinner verkligen för att alltid ha utomordentligt nöjda kunder vid slutresultatet. Vi lämnar alltid ett fast pris, inga otrevliga överraskningar på fakturan och dessutom erbjuder vi generösa garantier. Allt detta berättar vi gärna mer om när ni tar kontakt med oss.

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser