Badrumsrenovering Solna

Att renovera badrummet är alltid en god investering, ett fräscht våtrum med godkänt utförande av arbetet är alltid bra för husets välmående. Allt som hör badrumsrenovering Solna kan vi på LMTA Entreprenad hjälpa er med. Självklart är kostnadsdelen en viktig aspekt i er plan, har ni räknat ut vilken budget ni har för detta projekt?

När ni har förmedlat till oss vilka behov, önskemål och förväntningar ni har så kan vi börja lägga ihop en offert som ni får begrunda i lugn och ro.

Har ni bestämt er för kakel/klinkers eller är det ett badrum det är mer lämpligt med våtrumsmatta på golv och vägg? Fundera igenom olika materialval och stil på ert badrum så ser vi till att sköta om allt med VVS-installation, elektriker, målare och eventuellt en plattsättare eller mattläggare beroende på vad ni har valt. Ni tilldelas en projektledare för er badrumsrenovering Solna, dennes uppgift är att styra hela arbetet och ha en tydlig kommunikation med samtliga inblandade.

Planerar ni för en kommande badrumsrenovering Solna?

När ni vänder er till oss för er badrumsrenovering Solna så kan ni räkna med att ni får de bästa hantverkarna som utför arbetet hos er. Vi har många och åter många lyckade badrumsrenoveringar bakom oss så vi är säkra på vår sak och ni är i trygga händer från första steget i er badrumsrenovering Solna till slutbesiktning. Vi lämnar fullständig garanti på genomfört arbete och allt som vi gör är fackmannamässigt utfört samt enligt gällande branschregler i våtrum så ni vet att försäkringen gäller om det mot förmodan skulle bli något fel i framtiden.

Den dagen när vi närmar oss slutdatumet för renoveringen så går vi igenom tillsammans med er allt som gjorts samt att det utförs en noggrann besiktning. Vi slutför inte arbetet förrän ni är fullt belåtna med slutresultatet. Vi vill bara ha riktigt nöjda kunder, då kan vi vara stolta över vårt arbete!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser