Badrumsrenovering Nacka

Är det äntligen dags att ta tag i badrumsrenovering Nacka som du gått och gruvat dig över, kanske i åratal? Vänd på det istället och tänk att det ska bli så skönt med ett nytt fräscht badrum som du kan få precis som du önskar med nya ytskikt och exklusiva möbler, med allt vad det innebär.

Idag är det faktiskt roligare än någonsin med badrumsrenovering Nacka med alla innovativa lösningar som finns. Ta bara vattenfelsbrytare från Tölö som gör att vattnet stängs av automatiskt om något går fel. Ja, du kan faktiskt skydda hela huset med denna uppfinning, den har sparat många tusenlappar och tid för hus och lägenhetsägare åt folk. När det gäller badrumsrenovering Nacka är det kanske viktigare än någonsin att man anlitar kunniga och certifierade hantverkare, så arbetet utförs fackmannamässigt med stor precision. Läs vidare om hur du undviker att hamna i klorna på bluffmakare.

Badrumsrenovering Nacka med stil och klass

När du anlitar LMA Entreprenad som totalentreprenör med bl a badrumsrenovering Nacka får du garantier och kan därmed känna dig helt trygg. Under de första 5 åren åtgärdas alla fel utan ifrågasättande. Som företag erbjuder vi även 10 års ansvarsåtagande, vilket innebär att efter 5 år och det påvisas att vi gjort fel så löser vi det snabbt utan några problem. Allt detta ska ses som en trygghet för dig, även om det aldrig eller sällan tillämpas då vi under hela byggprocessen gör besiktningar som kvalitetssäkrar arbetet. Ytterligare skäl att anlita oss när det gäller din badrumsrenovering Nacka är att vi har ett välskött företag med många års erfarenhet inom byggbranschen med erfarna och inte minst trevliga hantverkare. Vi arbetar endast med de, på marknaden, bästa materialen med ändamålsenlig utrustning. Be gärna om en offert, där vi gör ett kostnadsfritt hembesök, när det gäller badrumsrenovering Nacka. Vårt yttersta mål är att du som kund vill anlita oss igen, ett betyg så gott som något. Varmt välkommen!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser