Badrumsrenovering Lidingö

Att renovera ett våtrum är lite mer speciellt än övriga ytskikt och rum i ett hus. Här gäller det att tänka till lite extra och det kan vara en god idé att ta hjälp av någon med just den expertisen. Har ni en tydlig bild framför er hur ert badrum ska se ut när det står färdigt? Bra, men om ni inte har det så kan ni få rådgivning även med de delarna. Vi på LMTA Entreprenad besitter all specialistkompetens under samma tak som kan tänkas behövas vid en badrumsrenovering Lidingö. Ibland kan det vara med fördel att sätta en våtrumsmatta istället för kakel till exempel. Vad som avgör det kan vara flera faktorer. Det är sådant som ni får hjälp med när ni vänder er till ett företag och hantverkare som kan sin sak. Något som också är en stor vinst med att anlita ett företag som är en totalentreprenad är att vi ser till att allt görs i rätt ordning och skickar de hantverkare som behövs. Det kan vara målare, snickare, plattsättare samt elektriker som är involverade i just er badrumsrenovering Lidingö. Att detta flyter på problemfritt och effektivt ser er projektledare till. För när ni anlitar oss så blir ni tilldelad en projektledare som är kunnig på området samt dedikerad just erat projekt.

Badrumsrenovering Lidingö? Vi har totalentreprenaden för det!

Även om man är lite händig själv så bör man som sagt ta hjälp av en firma som har full koll på gällande branschregler och standarder vid en badrumsrenovering Lidingö. Så att garanti och försäkring gäller om det exempelvis skulle bli en vattenskada senare i just det badrummet. Det kan bli en dyr historia om man inte har utfört arbetet på helt korrekt sätt så att försäkringsbolaget godkänner tidigare utförandet. Vi kan genomföra badrumsrenovering Lidingö helt utan anmärkningar och det håller högsta kvalité!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser