Badrumsrenovering Järfälla

Att renovera badrum är och ska vara något att se fram emot. Det hoppas vi att det kommer vara för dig också om du går och funderar över badrumsrenovering Järfälla. Kan jag göra det själv eller vilka ska jag vända mig till för att få badrumsrenovering Järfälla utfört? När det gäller badrumsrenovering Järfälla finns det många frågor som ska besvaras men låt ett professionellt företag med många års erfarenhet inom branschen hjälpa dej. LMTA Entreprenad är en totalentreprenad inom byggbranschen och utför golvläggning, takläggning, måleri, om och tillbyggnader etc. och där också kök och badrumsrenovering ingår.

När det gäller våtutrymmen är det extra viktigt att man arbetar med rätt material och följer rätt normer och gängse bestämmelser, annars kan det bli en kostsam historia när olyckan väl är framme och då är det dessutom svårt att få hjälp av försäkringsbolag. Läs vidare om vad LMTA Entreprenad erbjuder dig som kund när du anlitar dem.

Badrumsrenovering Järfälla erbjuder helhetslösningar

När man renoverar sitt boende klarar man av att göra mycket på egen hand. När det gäller badrumsrenovering Järfälla däremot ska man vara försiktig med vad man gör själv då det finns krav på hur man går tillväga och att man använder rätt material. Det är här badrumsrenovering Järfälla kommer in och står för rätt kompetens med hantverkare med mångårig erfarenhet och som jobbar enligt standarder som finns inom branschen. Vill du så kommer LMTA Entreprenad ut och gör en kostnadsfri bedömning av badrummet och sen får ni en offert. När vi har kommit överens håller vi oss till avtalet där inga otrevliga kostnadspåslag förekommer. Därtill lämnar vi alltid generösa garantier som vi gärna berättar mer om vid kontakt. Vårt mål med badrumsrenovering Järfälla är att du som kund ska bli utomordentligt nöjd med utfört arbete. Först då slår vi och till ro för att ta oss an nästa byggprojekt. Varmt välkommen till oss du också!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser