Badrumsrenovering Bromma

Vad är det egentligen som får en till en badrumsrenovering Bromma kan man fundera över. Många gånger är det något du sett i inredningstidningar eller i reklamblad och annonser och visst är det lockande att själv vilja göra en egen badrumsrenovering Bromma. Eller så har du varit hemma hos grannen som också har anlitat ett pålitligt företag inom byggbranschen som utför badrumsrenovering Bromma. Eller så är det helt enkelt så att det befintliga badrummet inte är renoverat sen huset eller lägenheten byggdes och är dags att göra någonting åt det. Då uppstår nästa fråga. Vem gör det åt mig och kan jag verkligen lita på att det utförs på rätt sätt och kommer jag bli nöjd med slutresultatet. Frågar du LMTA Entreprenad det så kommer vi både förklara varför och visa exempel bland de hundratals badrum vi gjort om hittills med kunders belåtenhet.

Läs vidare om vad du kan förvänta dig.

Badrumsrenovering med stil, lyx och funktionalitet

Idag ställs det krav, höga krav, på badrumsrenovering Bromma. Vi räds inte utan tycker att det både är en självklarhet och ny inspirerande utmaning. Vår målsättning är att varje gång överträffa oss själva vid ett nytt projekt, från det lilla till det mer omfattande, där varje liten detalj räknas. När vi utför badrumsrenovering Bromma arbetar vi uteslutande efter gängse normer och standarder där vi har certifierade hantverkare som kan sin sak. Vi samarbetar endast med de mest anlitade återförsäljarna och det bästa materialen, alltifrån golv, väggar och detaljer så som porslin till väggskåp etc.

För att försäkra kunden om att badrumsrenovering Bromma gör ett utmärkt arbete så följer vi en 3stegs besiktning som ständigt följer arbetets gång och rättar till eventuella fel där kraven är stränga. En annan viktig detalj är att kunden inte betalar förrän hen själv tillsammans med besiktningsmannen gör en slutbesiktning. Detta garanterar att kunden kommer bli utomordentligt nöjd med sitt nya badrum. Välkommen du också!

3 skäl att välja LMTA

  • Ett ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.
  • För oss är det en självklarhet att alltid erbjuda hög kvalitet på de projekt vi utför.
  • Trygg och erfaren byggentreprenör som genom åren har skaffat erfarenheter från projekt av de allra flesta slag.
eller ring oss
info@lmta.se

Gratis offert

Ring oss

Du berättar vad du vill ha hjälp med och inkommer med en spec. Vi skickar dig en offert inom 48 h.

Skicka ett mail på vad du vill ha gjort

Skicka gärna med bilder på det som ska göras och när i tiden du vill ha jobbet gjort.

Ni anlitar LMTA Entreprenad

Vi skriver avtal som tryggar affären för båda parter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

5 års garanti
10 års ansvarsåtagande
Enbart fasta priser